12 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 12/10/14 ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

236.Βιρτος Λατσιανο-Βιτσεντζα στον ( 1 ) με 1.85
Η Λαντσιάνο φέτος δείχνει άλλη ομάδα, με άλλη φιλοσοφία. Τέλος, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, στα οριακά 0-0 και 1-1 του Μάρκο Μπαρόνι, με τον Ντ’ Αβέρσα η Βίρτους παίζει πολύ επιθετικά, έχει την καλύτερη επίθεση (12 γκολ) αλλά και πολλά προβλήματα πίσω, με τα 13 γκολ παθητικό έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Ένα τέτοιο ματς έγινε και στην Τσιταντέλα, επικράτησε με 3-2, με πρωταγωνιστή τον έμπειρο μπακ/χαφ Βάστολα, που στα 36 του έκανε χατ-τρικ. «Είναι κρίμα στη δεδομένη χρονική στιγμή να μην εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες που έχουμε στην επίθεση», τονίζει ο προπονητής.Η Βιτσέντζα από την πλευρά της μπήκε για τα καλά στις απαιτήσεις της κατηγορίας, θυμίζουμε ότι μόλις στις 28 Αυγούστου ελήφθη η απόφαση για να αντικαταστήσει τη Σιένα στο πρωτάθλημα. Πήρε παράταση ως τις 15 Σεπτέμβρη για να κάνει μεταγραφές και στα τελευταία τέσσερα ματς είναι αήττητη, στα τρία τελευταία κράτησε μάλιστα και το μηδέν στην άμυνα. Μάλλον άξιζε να χάσει στο 0-0 με τη Μπολόνια και χρειάστηκε την τύχη σε αρκετές περιπτώσεις.Η Λαντσιάνο σκοράρει εύκολα, δέχεται εξίσου εύκολα το γκολ, η Βιτσέντζα είναι ομάδα των οριακών αγώνων και συχνά καταλήγει στο 0-0 (3/7 ματς). Θεωρούμε κάπου παρά φύσει το σερί χωρίς να δεχτεί γκολ, η Λαντσιάνο εξάλλου έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Ασος στο 2,00 μάξιμουμ.

249. Ατλετικο Ραφαελα-Μπανσφιλντ ( 1 ) στο 2.15
* Προϊστορία: 2-3-1. Στην Α': 1-0-1.Επί πέντε αγωνιστικές η Ραφαέλα δεν τρώει γκολ και με τη συνολικότερη παρουσία της, αν συμπεριλάβουμε και το κύπελλο όπου βρίσκεται στα προημιτελικά, έχει ξεπεράσει κατά πολλού τις αρχικές προσδοκίες. Πάντως, στο 2-0 της περασμένης Κυριακής στην έδρα της Ράσινγκ, μάλλον την έσωσε ο... άγιος Ραφαήλ, καθώς η μπάλα βρήκε τέσσερις φορές (!) στα δοκάρια της.Γεγονός είναι ότι η γηπεδούχος έχει αγωνιστική ταυτότητα, κατόρθωμα του τεχνικού Σενσίνι. Για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές θα αλλάξει την ενδεκάδα, καθότι τιμωρημένος ο φορμαρισμένος δεξιός χαφ Σεράνο.Η Μπάνφιλντ μένει πιστή στο επιθετικό της στιλ, άλλοτε αποδίδει (όπως στο 3-0 στην έδρα της Νιούελς) και άλλοτε την πληγώνει (όπως στο 2-2 με την Μπελγράνο). Σημαντική η απουσία του επιτελικού Κασάρες, ένας παίκτης που σουτάρει από παντού και θεωρητικά θα τον βόλευε το μικρό γήπεδο σήμερα. Σαν 10άρι θα παίξει σήμερα, παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο, ο έμπειρος Ερβίτι. Λείπει και ο ένας εκ των δύο βασικών στόπερ, Νογέρα.

256.Ιντεπετιεντε-Ντεφεσα Χουστιτσια στον ( 1 ) με 1.90
Το 2,15 είναι υπερβολικό, αν δούμε ξερά τη βαθμολογία: η Ιντεπεντιέντε είναι 3η και στους 3 βαθμούς από την κορυφή, η πρωτάρα στην κατηγορία Ντεφένσα 16η. Γιατί, όμως, οι μπουκ δεν «εμπιστεύονται» τη γηπεδούχο, που έχει και τη φανέλα και το βαρύ όνομα;Η απάντηση έρχεται μάλλον από τις εμφανίσεις της. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι... μαγεύει η Ιντεπεντιέντε και ειδικότερα από τη μέση και πίσω είναι τρικυμία, όπως και στο 2-2 της περασμένης εβδομάδας στη Γοδόι Κρουζ, που ήταν και η πρώτη της ισοπαλία. Αυτός που την κρατάει όρθια είναι ο μέσος Μανκουέγιο, που σκοράρει επί 7 σερί αγωνιστικές! Δύο αλλαγές στην ενδεκάδα, αμφότερες στην πολύπαθη αμυντική της γραμμή.Η Ντεφένσα έχει σκοράρει σε όλα της τα ματς, πλην του εκτός έδρας 3-0 από τη Ρίβερ. Παράλληλα, μοιράζεται τη χειρότερη άμυνα (19 γκολ παθητικό), με Γοδόι Κρουζ και Κίλμες. Σήμερα θα παίξει με την 11άδα που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα με την Αρσεναλ (2-1), στην πρώτη της εντός έδρας νίκη. Και είναι η πρώτη φορά που ο τεχνικός της επαναλαμβάνει την ίδια 11άδα για δεύτερο σερί ματς. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ξεχάσει το περσινό παιχνίδι (στη Β' κατηγορία), όπου ο διαιτητής Τρούκο τους είχε... σφάξει με το μπαμπάκι.

241.Σπορτινγκ Χιχον-Λεγκανες στον ( 1 ) με 1.80
Παίζοντας πολύ συντηρητικά και αφού βρήκε στο 41’ ένα γκολ σε μια από τις ελάχιστες επιθέσεις της πήρε το 1-1 από την Λας Πάλμας εκτός έδρας. Ισως αν δεν υπήρχε η τραβηγμένη αποβολή της στο 52’ να έπαιρνε και κάτι παραπάνω, αλλά αμέσως μετά το γκολ της δεν είχε δοθεί πέναλτι στους νησιώτες, οπότε... δεν αδικήθηκε ιδιαίτερα. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, δεν έχει καμία σχέση με την περυσινή θεαματική Χιχόν και αρκετές φορές είναι συντηρητική (πέντε σερί under). Το διαμάντι της ομάδας, ο βασικότατος αριστερός εξτρέμ Χόνι (7/1) ήταν αμφίβολος όλη την εβδομάδα, χθες δοκίμασε το πόδι του, μπήκε στην αποστολή αλλά είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει. Ο βασικός στο προηγούμενο ματς δεξιός εξτρέμ Χουάν Μουνίθ (7/2, δύο ως βασικός) είναι τιμωρημένος, οπότε ίσως αλλάξουν και οι δύο πτέρυγες σήμερα. Καλή, σταθερή και πολύ ουσιαστική στη νίκη με 2-0 εντός έδρας απέναντι στην Τενερίφη. Η Λεγανές δεν εντυπωσίασε μεν, αλλά έπαιξε για τη νίκη, είχε καλή τακτική, ελάχιστα απειλήθηκε και πήρε δίκαια το τρίποντο. Εκτός έδρας έχει δύο ήττες και μία ισοπαλία και δεν έχει σκοράρει ακόμη. Παίζει αρκετά κλειστά και με αντεπιθέσεις και οι δύο ήττες της από Γιαγκοστέρα και Αλκορκόν ήταν οριακές και σε ματς που δεν ήταν χειρότερη. Ο αριστερός μπακ Λουίς Ρουίθ (3/0) παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού. Η Σπόρτινγκ Χιχόν μπορεί να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της λίγκας, αλλά δεν έχει θαμπώσει κανέναν με την απόδοσή της. Αρκετά συντηρητική, αρκετά τυχερή αλλά και ουσιαστική ως τώρα. Η Λεγανές ούτε γκολ δεν έχει βάλει εκτός έδρας, αλλά είναι συμπαγής ομάδα, θα ταμπουρωθεί και αυτό ίσως δυσκολέψει πολύ τη Χιχόν. Σωστή τιμή το 1,90+ στον άσο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου