18 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 18/10 ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ.

ΧΘΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ 2/3 ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ OVER ΜΑΣ ΗΡΘΕ 1-1.
ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ Η ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ  ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ ΚΑΙ ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ!




ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ! 
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ !



165. ΜΠΟΛΟΝΙΑ(5H) – ΒΑΡΕΖΕ(17H) ---> (1)  1.65

Στο -1 από την κορυφή η Μπολόνια που συμπλήρωσε 10 πόντους στα τελευταία τέσσερα. Mετά την πολύ άσχημη εμφάνιση με την Μπρέσια η Βαρέζε έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες σπαταλώντας το προβάδισμα δύο γκολ που είχε μέχρι το 62' με την Τσιταντέλα, εκτός έχει 0-1-3 με 3-10 γκολ. ΑΣΣΟΣ στο 1,80.

 159. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ(2Η) – ΤΟΤΕΝΑΜ(6Η) ---> (OVER) 1.50

Η Σίτι δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, όμως κόντρα σε μία Τότεναμ που χάνει με κάτω τα χέρια κόντρα στους μεγάλους είναι το ακλόνητο φαβορί. Θα επιλέξω το over που έχει επιβεβαιωθεί και στα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς.

 262. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ(18Η) – ΘΕΛΤΑ(6Η) ---> (1) 1.90

 Σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Θέλτα, με δύο (εντός έδρας) νίκες και τρεις (εκτός έδρας) ισοπαλίες.Μόνο νίκη... είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις της Αθλέτικ Μπιλμπάο ενόψει του σημερινού δυνατού τεστ με τη Θέλτα!
Θα πάμε κόντρα σε ολα εδω ! θεώρω οτι ο ερνέστο βαλβέρδε θα πάρει την νίκη ψυχολογίας που χρειάζεται! 

 265. ΡΟΜΑ(2Η) – ΚΙΕΒΟ(16Η) ---> (NG) 1.70

Η Ρόμα κρατάει ανέπαφη την εστία της στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Ιταλίας. Εχει εξαιρετική αμυντική λειτουργία την ιδια στιγμή που η κίεβο εκτος απλα δεν μπορεί ! NO GOAL !

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ !

ΡΩΜΑΙΟΣ !

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου