19 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ 19/10 ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ!
ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΜΕ Η ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Κ ΕΜΕΙΣ ! 



Πάμε στα σημερινά μας τώρα :

339.        ΜΑΡΣΕΪΓ – ΤΟΥΛΟΥΖ ---> ΟΒΕΡ (1.70)
 
Ματς ανάμεσα στις δύο πιο φορμαρισμένες ίσως ομάδες στη Γαλλία πριν τη διακοπή και αυτές που σίγουρα παίζουν ως τώρα το καλύτερο ποδόσφαιρο. Κατά ριπάς σκοράρει η Μαρσέιγ, δεν θα αλλάξει το πλάνο της, η Τουλούζ έχει ποιοτικούς επιθετικούς που μπορούν να βρουν δίχτυα. ασσος και όβερ επιλέγουμε αυτό με το καλύτερο ποσοστό ! ΟΒΕΡ!

350.        ΒΕΡΟΝΑ – ΜΙΛΑΝ ---> ΟΒΕΡ (1,65)
 
2/3 over 2,5 και GG μετράει στην έδρα της η Βερόνα, το μόνο που δεν είχε γκολ ήταν το πρόσφατο 1-0 με την Κάλιαρι, που είχε περισσότερες φάσεις και από τα δύο προηγούμενα μαζί. Γνωστό πλέον το επιθετικό προφίλ της Μίλαν φέτος (2/3 over, 3/3 GG εκτός), ΟΒΕΡ!

 366.        ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ
 
5-2-0 (1-2-0 εκτός) το ρεκόρ της Βαλένθια, που φέτος είναι αναγεννημένη, πριν τη διακοπή κέρδισε με 3-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνοντας ότι είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει ξανά. Ουραγός η Λα Κορούνια με 1-1-5 και 0-1-2 εντός, η διαφορά ποιότητας και το 1,90 μας οδηγούν στο διπλό. ΔΙΠΛΟ ! 

BONUS GAME !

393.        ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ---> ΑΝΤΕΡ (1,65)
 
Το παιχνίδι της αγωνιστικής, o ΠΑΟΚ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο κάνοντας το 4x4 (χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ) κόντρα σε μικρομεσαίους αντιπάλους και πλέον οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος μετά από μια δεκαετία και βάλε, ο Ατρόμητος στο ντεμπούτο του Σα Πίντο κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό με το αγαπημένο του 1-0 (5/5 0-1 γκολ), οι αποδόσεις αδικούν τους φιλοξενούμενους.  ΑΝΤΕΡ !

ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ! 
ΡΩΜΑΙΟΣ ! 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου