23 Οκτωβρίου 2014

EUROPA LEAGUE ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 23/10 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

 
EUROPA LEAGUE DAY







206.ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Προβάλλει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως η καλύτερη γερμανική ομάδα μετά την Μπάγερν. Αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (4-4-0 στην Μπουντεσλίγκα), θα παραταχθεί πλήρης μετά και την επιστροφή του διεθνούς αμυντικού χαφ Κράμερ.Με νέο προπονητή τον Ίαν Αντόνε ο Απόλλων, η συντριβή από τη Νέα Σαλαμίνα (4-0) έδωσε την αφορμή που έψαχνε η διοίκηση του να απομακρύνει τον Χριστάκη Χριστοφόρου.
Ενδιαφέρον το να νικήσει η Γκλάντμπαχ και τα δύο ημίχρονα στο (1/1) 2,10.
 



204. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξαιρετικά τα πηγαίνει φέτος η Αϊντχόφεν σε όλες τις διοργανώσεις με συνολικό ρεκόρ 13-0-3, ενώ εντός έδρας είναι κυριολεκτικά ασυναγώνιστη. Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε χωρίς ψυχολογία μετά το πρόσφατο 1-2 από τον ΟΦΗ στο 94’ και χωρίς τον Μπεργκ έχει αποδείξει ότι είναι άλλη ομάδα, αγκομαχώντας σχεδόν σε όλα τα ματς.
Αποδεκτός ο άσος στο 1,60. Η Αϊντχόφεν παραδοσιακά είναι πανίσχυρη στην έδρα της.





 198. ΠΑΟΚ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Το πιο λαμπερό ματς της χρονιάς δίνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Φιορεντίνα και για πρώτη φορά φέτος θα παίξει μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ο Δικέφαλος φάνηκε λίγος στη Γαλλία, αλλά μπροστά στο κοινό του σίγουρα θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός. Η Φιορεντίνα έρχεται από ήττα με 0-2 από τη Λάτσιο, θα αγωνιστεί ξανά με απουσίες κι έχοντας σημαντικό πρόβλημα στην επίθεση, ενώ το μυαλό της θα είναι και στο επόμενο ματς με τη Μίλαν.
 Η Φιορεντίνα θα παραταχθεί με αλλαγές, ο συγκερασμός αυτών των γεγονότων μας οδηγεί στον άσο του 3,00.




#ΠΡΟΕΔΡΟΣ
https://www.facebook.com/PameProedreBet?ref=hl

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου