24 Οκτωβρίου 2014

OLYMPIACOS "THE CHAMPIONS KILLER" (VIDEOS)



Εκτελεστής πρωταθλητών μπορεί να χαρακτιριστεί ο Ολυμπιακός,αφού έχει κερδίσει αρκετούς πρωταθλητές που προέχρονται από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Το  σκηνικό γνώριμο.Ο τόπος σχεδόν πάντα ο ίδιος.Βεβαίως και μιλάμε για το ερυθρόλευκο Γ.Καραϊσκάκης. Ο τόπος του εγκλήματος,εκεί δηλαδη που η ομάδα του Πειραιά έχει καταβαραθρώσει αρκετές ομάδες που τη προηγούμενη χρονιά είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα στη χώρα τους. Παραδείγματα ομάδων όπως η πιο πρόσφατη Γιουβέντους,Ατλέτικο Μαδρίτης,Μάντσεστερ Γιουν.,Μονπελιέ, Άντερλεχτ.

1.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΟΡΤΟ (3/11/1999)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη τότε Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας του Φερνάντο Σάντος,με τον Ντούσαν Μπάγεβιτσ στο πάγκο της. Είχε επικρατήσει με 1-0 χάρη στο εκπληκτικό γκόλ του Στέλιου Γιαννακόπουλου στο 56'.


2.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (2009-10) ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ CL

Εκείνη τη χρονιά ο Ολυμπιακός βρέθηκε στα προκριματικά του CL όπου αντιμετώπισε τη Πρωταθλήτρια της Σλοβακίας. Με δύο νίκες (0-2 και 2-0) πέρασε στην επόμενη φάση.


 

3.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ

Την ίδια χρονιά για τη 3η φάση των προκριματικών του CL αντιμετωπίζει τη πρωταθλήτρια Μολδαβίας Σέριφ Τίρασπολ. Κέρδισε για σε αυτή τη φάση και τους δύο αγώνες.


4.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΛΚΜΑΑΡ (2099-10)

Στον όμιλο εκείνης της χρονιάς ο Ολυμπιακός θα βρεί μπροστά του την πρωταθλήτρια Ολλανδίας Άλκμααρ. Μέσα στο Καραϊσκάκι επιβλήθηκε με 1-0 χάρη σε γκόλ του Βασίλη Τοροσίδη.


5.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ (2009-10)

Ήταν η χρονιά όπου καθάριζε μία μία τις πρωταθλήτριες. Στον όμιλο κέρδισε και τη Σταντάρ Λιέγης, πρωταθλήτρια Βελγίου τη προηγούμενη χρονιά.Το σκόρ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι,αλλά το άστρο του Κώστα Μήτρογλου έλαμψε και ισοοφάρισε σε 1-1.Η νίκη ήρθε στις καθυστερίσεις με γκόλ του Ιεροκλή Στολτίδη.


6.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ (2011-12)

Οι πρωταθλητές Γερμανίες ήρθαν στο Καραϊσκάκι και έφυγαν με σκημένα κεφάλια,αφού η ομάδα του Βαλβέρδε νίκησε με το εμφατικό 3-1.Σκόρερ εκείνης της βραδιάς οι Χολέβας, Τζιμπούρ, Μοντέστο.


7. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ (2013-14)

Ο Ολυμπιακός προκρίνεται εντυπωσιακά εκείνη τη χρονιά στους 16 του CL.Αντιμετωπίζει μία από τις μεγαλύτερες ομαδες όλου του κόσμου.Σίγουρα τη πιο εμπορική. Εκείνη τη βραδιά οι παίχτες του Ολυμπιακού ζούσαν ένα παραμύθι,μια ονειρική νύχτα, καθώς νίκησαν με 2-0 και ήταν με το ένα πόδι στους 8. Άλλη μια πρωταθλήτρια έπεσε στο Καραϊσκάκι και αυτή ήταν η Πρωταθλήτρια Αγγλίας.

8.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (2014-15)

Τη φετινή χρονιά ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης, τη πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους και τη πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε. Στο πρώτο αγώνα που διεξήχθει στο γήπεδο Καραϊσκάκι η ομάδα του Μίστελ νίκησε με σκόρ 3-1 την Ατλέτικο,ομάδα που τη περσινή χρονιά στον όμιλο του CL είχε δεχθεί τρία γκόλ σε έξι αγώνες.


9.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (2014-15)

Άλλη μία ονειρεμένη βραδιά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού,αφού η ομάδα τους νίκησε και τη πρωταθλήτρια Ιταλίας με σκόρ 1-0 από το σούτ του Κασάμι.


BONUS VIDEO
OLYMPIAKOS COREO




#ΠΡΟΕΔΡΟΣ, #OLYMPIAKOS, #DORDMUNT #ATLETIKO_MADRIT, #JUVENTUS

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου