26 Νοεμβρίου 2014

BET-AΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΨΕΙΣ CHAMPIONS LEGAUE 26/11 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ




Στη χτεσινή μέρα είχαμε το 2/3 αφού η Παρί σκόραρε και 3ο γκόλ,οποτε και το 2-3 πήγε περίπατο.Συνεχίζουμε σήμερα με Champions League προβλέψεις και Bonus ανάλυση το Ατλέτικο-Ολυμπιακός.

123. ΑΡΣΕΝΑΛ -  ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Σε αυτό το παιχνίδι η προϊστορία είναι με το σύνολο γκόλ (2-3).Τα 4/5 έχουν έρθει με αυτό το σκόρ στα μεταξύ τους μάτς,αφού και πέρσι που είχαν αναμετρηθεί στους ομίλους του CL.Και φέτος στο πρώτο παιχνίδι το σκόρ έληξε με 2-0 υπέρ της Ντορτμουντ. Άρα όπως θα καταλάβατε πάμε με το (2-3)γκολ στο 2,10.



126. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΜΟΝΑΚΟ

Μόλις δύο γκολ έχουν σημειωθεί στα τέσσερα ματς της Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ και ως εκ τούτου προκαλεί εντύπωση να προσφέρεται το under σε τιμές αουτσάιντερ.Aξίζει το ρίσκο στο        (Χ Ημιχρ) στο 2,05.


119. ΖΕΝΙΤ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Νίκη και μόνο νίκη θέλει η Ζενίτ για να παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης της πρόκρισης στους 16.Η Μπενφίκα από την άλλη δυσκολεύεται πολύ στα παιχνίδια της και βγάζει αβεβαιότητα.Θα πάμε με την έδρα και τη νίκη της Ζενίτ στη πάντα κρύα Ρωσία. Επιλογή μας ο άσσος (1) στο 1,90.






ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ BONUS.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Το ηθικό είναι ανεβασμένο μετά τη δίκαιη νίκη 3-1 εντός έδρας το Σάββατο επί της Μάλαγα, καθώς πριν τη διακοπή είχε υποστεί την ήττα από την ντεφορμέ Σοσιεδάδ και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή. «Οπλο» της το «Βιθέντε Καλντερόν», όπου έχει 19 νίκες στα 21 τελευταία εντός έδρας στην Ευρώπη, η ήττα από τη Ρούμπιν Καζάν το Φλεβάρη του 2013, ενώ στο πρωτάθλημα είναι αήττητη εκεί 26 παιχνίδια. 6-0-1 εντός έδρας με ελληνικές ομάδες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ολυμπιακός ψάχνει το χρυσό βαθμό που θα του επιτρέψει να κρατά στα χέρια του την υπόθεση της πρόκρισης και να μην εξαρτάται από τα υπόλοιπα αποτελέσματα.Ο Ισπανός -από τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης λόγω της ταύτισης του με τη Ρεάλ, όπως και ο Ρομπέρτο, που θα παίξει στην έδρα της τέως ομάδας του- εμψύχωσε τους παίκτες του στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης τονίζοντας μετ’ επιτάσεως πως όπως κέρδισαν στο «Καραϊσκάκης», έτσι μπορούν να νικήσουν και σήμερα.

Λογικό φαβορί η Ατλέτικο, καθώς και πιο δυνατή από τον Ολυμπιακό είναι και στην έδρα της δεν χαρίζει κάστανα και θέλει τη νίκη για να ξεμπερδεύει με το θέμα πρόκριση. Στα συν του Ολυμπιακού το καλό πρόσωπο που έχει δείξει στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος.Πιθανό το G/G στο 1,85, αλλά και το Χ/1 στο 3,30.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου