19 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/12 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

My best day is Friday!



104. ΚΑΙΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Με ισοπαλία συνοδεύτηκε και το δεύτερο ματς του Τουτούνεκερ στον πάγκο της Ερσιγές, ήρθε εκτός 1-1 με τη Μερσίν. Αήττητη στα τρία τελευταία εντός (2-1-0), σκόραρε και στα επτά τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. Η Φενέρ ήταν πειστική στο 4-1 επί της Σίβας, είχε καιρό να κάνει εμφάνιση της προκοπής. Με αλλαγές την Τρίτη στο κύπελλο, επιβλήθηκε 3-1 της Μπαϊμπούρτ (Δ’).Η μάχη για το τίτλο καλά κρατεί και θα πάμε με το φαβορί με το διπλό (2) στο 1,60.


111.  ΧΕΡΕΝΦΕΝ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

 Η Χέρενφεν μπόρεσε να φτιάξει, κάπως, την ψυχολογία της και το ηθικό, καθώς έπειτα οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη, πήρε το πρώτο της τρίποντο στην έδρα της Μπρέντα (2-0).Δύσκολες ώρες περνά η Ντεν Χάαγκ, καθώς στο κρίσιμο παιχνίδι με την Εξέλσιορ, δεν πήρε αυτό που ήθελε και παραχώρησε ισοπαλία με 2-2.Η Χέρενφεν θέλει να αποζημιώσει τον κόσμο της με μια νίκη και έχει ανεβασμένη ψυχολογία,το  (under) στο 1,50.



121. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ - ΓΚΕΪΤΣΧΕΙΝΤ

Μπορεί η Μπρίστολ Ρόβερς να ντροπιάστηκε στο Τρόφι, όμως στο πρωτάθλημα παραμένει επί επτά ματς αήττητη, έστω κι αν στα πέντε έφερε Χ. Επιπλέον, έχουμε και τη δύναμη του «Μεμόριαλ» στο... τραπέζι, με το 8-3-1 και τα μόλις 6 γκολ παθητικό να είναι σοβαρή επίδοση. Σκληρό καρύδι η Γκέιτσχεντ, αλλά θα ποντάρουμε στην απάντηση της Μπρίστολ Ρόβερς, στο 2,15.



106. ΝΑΝΣΙ -  ΚΛΕΡΜΟΝ 

Επιλογή μας θα είναι με τη γηπεδούχο Νανσί η οποία στην έδρα της έχει μόλις μία ήττα, εννώ η Κλερμόν μετρά καμμία νίκη και 7 ήττες εκτός έδρας. Πάμε με τον άσσο (1) στο 1,60.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου