22 Δεκεμβρίου 2014

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 22/12 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ



310. ΜΠΡΑΓΚΑ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Ηθικό στα ύψη στην Μπράγκα. Πρακτικά χωρίς ήττα τους τελευταίους τρεις μήνες, με αήττητο έξι αγώνων στο πρωτάθλημα.Με πληγωμένο εγωισμό στο σημερινό ματς η Πάκος Φερέιρα, που έρχεται επίσης από επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα με το δύσκολο 2-1 επί της Αρούκα.
Επιλογή μα (1) στο 1,65



309. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη ήταν απογοητευτικός στο πολύ σημαντικό παιχνίδι στα Πηγάδια κόντρα στη φορμαρισμένη Ξάνθη, έχασε εύκολα 4-2, κάλλιστα θα μπορούσε να δεχθεί και άλλα γκολ.Η Κέρκυρα στο πρώτο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη μάλλον ...ξέχασε να μπει στο γήπεδο και φυσιολογικά βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο όμως ήταν πολύ πιεστική, κυριάρχησε και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ από το τελικό 3-1. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ επιθετικά στη Λεωφόρο, όμως αμυντικά έχει προβλήματα, εικάζουμε ότι το over του 1,70 έχει αρκετές πιθανότητες.

 

308. ΡΙΖΕΣΠΟΡ - ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΣΠΟΡ
 
Μεταμορφωμένη μετά την αλλαγή προπονητή η Ρίζε, αν και έπαιξε κυρίως με αναπληρωματικούς την Πέμπτη, στο δεύτερο ματς υπό τις οδηγίες του Καραμάν κέρδισε 1-0 εκτός έδρας την Μπεσίκτας για το κύπελλο. Τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα η Γκαζιαντέπ, δίκαιο το 0-1 από την Μπεσίκτας.Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Καραμάν για τη Ρίζε, έχει το μομέντουμ και δείχνει κοντά στην πρώτη φετινή νίκη μπροστά στο κοινό της. Η Γκαζιαντέπ έχει χάσει τα πατήματά της, το επιθετικό πρόβλημα βγάζει μάτια, έχει πέσει ο άσος αλλά στο 2,00 (ακόμα) παίζεται.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου