10 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ 10/1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ.

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ !!! 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ !!


  



178.    ΜΠΑΣΤΙΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της η Μπαστιά (3-4-3 εντός), με πρόκριση επί της Λιλ στο κύπελλο (2-0) ξεκίνησε τη νέα χρονιά, το ίδιο και η Παρί που πέρασε νικηφόρα από το Μονπελιέ (0-3). 9 σερί νίκες κόντρα στους Κορσικανούς μετράει η ομάδα του Μπλαν, περιμένουμε ο αριθμός να γίνει διψήφιος. ΔΙΠΛΟ!


402.        ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ

Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ (5-0-2 εκτός), αήττητος φέτος στης Τρίπολη ο Αστέρας (4-3-0 ρεκόρ), από τις ομάδες που μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα η μία στην αλλη πληρώνει το G/G !


188.        ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΛΑΝΣ

Μαχήτρια η Λανς (2-2-6 εκτός), έκλεισε το 2014 με 2-2-1 κάνοντας έτσι γιορτές πάνω από τη ζώνη, πάλεψε το ματς κυπέλλου κόντρα στη Λυών παρότι βρέθηκε με 0-3 πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (2-3 τελικό). Η Γκινγκάμπ (4-0-6 εντός) έρχεται από 6-1-0 και θέλει να συνεχίσει ανάλογα, ο άσος (2,00) έχει προβάδισμα!

 193.      ΘΕΛΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Σε ελεύθερη πτώση η Θέλτα που προέρχεται από επτά ματς χωρίς νίκη (έξι σερί ήττες), διάστημα στο οποίο δεν έχει σκοράρει, ενώ τώρα έχει εκτός το βασικό της φορ και πρώτο σκόρερ Λαριβέι και αμφίβολο το δεύτερο της σκόρερ Νολίτο που μαζί έχουν σημειώσει 12/17 τέρματα των Γαλιθιάνων. Η Βαλένθια μετράει τρεις σερί νίκες με τελευταία αυτή επί της Ρεάλ και παραμένει έτσι κοντά στην κορυφή, 3-3-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της. Έχει τύχες να σκοράρει η Θέλτα που δεν είναι κακή ομάδα όμως δύσκολα θα το κάνει δύο φορές, από την άλλη η Βαλένθια μπορει να σκοράρει όπως και να πάρει το παιχνίδι! ΔΙΠΛΟ ! 


ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ! ΡΩΜΑΙΟΣ ! 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου