12 Ιανουαρίου 2015

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 12/1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

Καλημέρα σας φίλοι και φίλες του στοιχήματος. Με 4 παιχνίδια κλείνει το κουπόνι του 3μερου. Από το ντέρμπι στη Σκωτία μεταξύ της Χάμιλτον και τη Νταντί Γιουν. έως και την επικίνδυνη έξοδο της 2ης Σουϊντον στην έδρα της Κόβεντρι.



242. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΣΟΣΟ

Οι δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Β' κατηγορίας Γαλλίας αναμετρούνται απόψε, με τη κάθε μία ομάδα να αναζητά τη νίκη για δικούς της λόγους. Η γηπεδούχος Βαλενσιέν θέλει να συνεχίσει να δείχνει το καλό της πρόσωπο και την ανοδική της πορεία για τα πλεϊ οφ αφού υπολείπεται  10 βαθμούς με ματς λιγότερο. Δύο ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια από Ντιζόν και Μπρέστ. Μόνο νίκη θέλει η Σοσό για να ισοβαθμίσει με τη Μπρέστ στη 4η θέση και να μπεί πλέον για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου.Τρομερή εκτός έδρας δεν έχει χάσει αγώνα,μετρά (5-3-0).

Δύσκολο ματς αξίζει το ρίσκο το 2,10 στο (2).Επιλογή και (2-3 goal) στο 1,70.





.

 243. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΣΟΥΪΝΤΟΝ

Προσπαθεί να μαζέψει την αμυντική της αστάθεια στα τελευταία εντός έδρας ματς η Κόβεντρι που μετρά τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες.Σαν να παιζεί εντός είναι η Σουϊντον στα εκτός έδρας της,καθώς μετρά τον ίδιο αριθμό νικών (7),ισοπαλλίων(3) και ηττών(2). Δεύτερη καλύτερη επίθεση και άμυνα,θα τα δώσει όλα για να σκαρφαλώσει στη πρώτη θέση μαζί με τη Μπρίστολ Σίτι.

Επιλογή μας θα είναι και εδώ το (2) στο 2,10.Καλοβλέπεται και το Over στο 1,80.





244. ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΚΟΡΔΟΒΑ

Δεν περνά και τη καλύτερη περίοδο φόρμας η Ράγιο με 3 ήττες στα τελευταία 6. Θέλει νίκη επί της αδύναμη και εκτός έδρα,Κόρδοβα για να μην μπλέξει στη συνέχεια.Παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται από κάτω της και πρέπει να κερδίζει. Η Κόρδοβα θυμήθηκε της λέξη νίκη τη προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της με αντίπαλο τη Γρανάδα.Αυτή ήταν η 2η νίκη που δεν την έβγαλε όμως από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από τους αγώνες must win για τη Βαγιεκάνο,που είναι έμπειρη ομάδα και αυτά τα παιχνίδια είναι στα μετρα της.Επιλογή ο (1) στο 1,65.

.

245. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΝΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Πολλά τα θετικά για το νικητή της αναμέτρησης. Η  Χάμιλτον κερδίζει και ισοβαθμεί με τη Σέλτικ την οποία και θα φιλοξενίσει την επόμενη αγωνιστική. Η Ναντί θέλει τη νίκη για να προσπράσει τη Χάμιλτον και να μειώσει στο πόντο από τη Σέλτικ.Μετράνε αρκετά Over και εκεί θα πατήσουμε αφού θα τα παίξουν όλα για όλα για τη νίκη.

Επιλογή το Over στο 1,70.

#ΠΡΟΕΔΡΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου